Dacă niciunul dintre pachetele afișate nu sunt de ajuns pentru necesitățile tale, ne poți contacta pentru o ofertă custom/personalizată!

Serviciul de reseller hosting/gazduire se activează imediat după ce efectuați complet plata, sistemul este automat fără ca un agent să trebuiască să preia comanda. Odată cu activarea serviciului, veți primi un email cu datele necesare, iar contul de reseller poate fi administrat din contul de client și din panoul cPanel.

Pentru a contacta rapid echipa de suport tehnic pentru probleme/informații sau altele, vă logați în contul de client și deschideți un tichet, o sesizare de suport la departamentul dorit de dumneavoastră. Odată ce solicitarea dvs. a fost preluată de echipa departamentului selectat, vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Dorești ca afacerea ta să aibă succes? Noi îți punem la dispoziție pachete de reseller hosting la cele mai înalte standarde de performanță și bineinteles, de calitate! Comandă acum unul dintre pachetele necesare nevoilor afacerii tale, sau contactează-ne pentru un pachet personalizat/custom după nevoile și placul tău. Prin serviciul de reseller îți punem la dispoziție propria infrastructură și multe facilități incluse pentru clienții tăi! 

© 2015 EASYSERVER NETWORK. All rights reserved.

Click Me